Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)‌شهرری با شهرداری منطقه ۱۷ تهران منعقد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم‌نامه و همکاری گفت: «این کار بعنوان یک کار جهادی تلقی می شود و این واحد دانشگاهی که بعنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده است با حرکت به سوی دانشگاه حل مساله سعی در برطرف کردن بخشی از مشکلات جامعه را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر سعید قاضی مغربی با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در این واحد بیان کرد: «واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همجوار با حرم مطهر و نورانی حضرت امام خمینی (ره) و حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) است. دارای ۳۰ هکتار زمین با کاربری آموزشی، ۷ دانشکده مصوب، ۳۵۰ عضو هیات علمی،۲۵۰۰۰هزار دانشجو، سوله های مختلف و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مجهز می‌تواند در زمینه‌های مختلف و پروژه های تحقیقاتی نقش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد.»

شهردار منطقه ۱۷ نیز اظهار کرد: «ما مدیریت را از محلات شروع کرده‌ایم و یکی از مهمترین کارهای ما فکر کردن است و اجرا را به محلات سپرده ایم. همکاری در اجرای استارتاپ بافت‌های فرسوده، حریم، زیست پذیری و یا همکاری در ایجاد و راه‌اندازی کتابخانه و یا گنجینه کتاب در حوزه شهرداری و تاریخچه شهرداری از موضوعاتی است که می توانیم با دانشگاه همکاری گسترده داشته باشیم.»

محسنی افزود: «با توجه به اینکه در این منطقه دانشگاه نداریم این شهرداری آمادگی دارد تا در راه اندازی یک شعبه از دانشگاه یادگار امام در این منطقه همکاری کامل کند.»

در این تفاهم نامه بر این محورهای تأکید شد: هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی آن شهرداری، پذیرش دانشجویان از سوی واحد آموزش شهرداری برای گذراندن دوره‌های کارآموزی، اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت، تخصصی مشترک و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و گردهمایی‌های علمی شهرداری و امکان استفاده متقابل از امکانات کتابخانه‌ای و نرم‌افزاری برای کارشناسان، مدیران و استادان دانشگاه و شهرداری.

ارائه مشاوره‌های علمی و فنی متقابل در راستای رفع نیازهای علمی و فنی طرفین در شرایط مقتضی، تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مستقل مورد نیاز شهرداری و انجام آن به صورت مشترک با همکاری استادان دانشگاه و کارشناسان شهرداری، همکاری در برگزاری سمینارهای علمی مرتبط مشترک، همکاری مشترک در زمینه موضوعات پیشنهاد شده توسط دانشگاه در راستای ارتقای فناوری و حمایت از ایده‌های نوآورانه، همکاری مشترک در زمینه حمایت از مخترعین و استفاده از امکانات طرفیت در راستای کمک به ثبت اختراع، در اختیار گذاردن امکانات فنی و آزمایشگاهی برای انجام طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های مصوب دانشگاه و یا مشترک با شهرداری، استفاده شهرداری از خدمات فنی، آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه برای برآورده کردن نیازهای شهرداری و بلعکس و عضویت مؤثر اعضای هیأت علمی دانشگاه در واحد تحقیق و توسعه (R&D) و طراحی مهندسی شهرداری از دیگر محورهای این تفاهمنامه بود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت راه و شهرسازی، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تأسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

شایان‌ذکر است، مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال- جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسؤولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

کد خبر 6094564

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات