Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) و پلیس راهور تهران بزرگ به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در راستای انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)‌ شهرری به عنوان قطب شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل و دانشگاه حل مسأله، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین پلیس راهور تهران بزرگ و این واحد دانشگاهی با حضور سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی مغربی در این نشست گفت: «انعقاد این تفاهم‌نامه فرصت بسیار مغتنم برای دو نهادی است که با مردم ارتباط دارند و برای یک هدف مشترک تلاش می‌کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با توجه به برگزاری نخستین مسابقه ملی ایده شو در این واحد دانشگاهی افزود: «تمام سعی خود را بکار بردیم تا با ایجاد فضایی برای دانشجویان به‌جای کار بر روی مفاهیم انتزاعی به مفاهیم عینی همچون معضلات ترافیکی و حمل و نقل بپردازند.»

وی با توجه به برگزاری نمایشگاه پوستر و المان‌های حمل و نقل و ترافیکی با همکاری دانشکده هنر و معماری اظهار کرد: «برای سردر و پارکینگ دانشگاه ۶۰ طرح طراحی شد که از بین آنها ۳ طرح به شهرداری منطقه ۱۷ معرفی شد و در تلاش هستیم برخلاف گذشته که طرح‌ها تا حد ایده باقی می‌ماند از این پس به صورت عملیاتی دنبال شود.»

وی افزود: «مهم این است که به دانشجویان بیاموزیم که درباره معضلات شهری احساس مسئولیت داشته باشند و ما حرکت در زمینه حمل و نقل را آغاز کرده‌ایم و امروز انعقاد این تفاهم‌نامه و حضور شما نشان‌دهنده دغدغه‌مندی نیروی انتظامی است.»

سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز گفت: «با وجود اینگونه مراکز دانشگاهی به عنوان نهادهای مردمی و آموزشی، عملیاتی شدن طرح‌های نیروی انتظامی آسان‌تر خواهد بود و ویژگی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری این است که ایده‌ها و طرح‌ها به سرعت عملیاتی می‌شوند. پیش از این و در تفاهم‌نامه‌های قبلی با سایر مراکز، طرح‌ها به مراحل اجرا نمی‌رسیدند و خوشبختانه در این واحد دانشگاهی علم با عمل همراه شده است.»

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه نیروی انتظامی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های دانشگاهی برنامه جامعی دارد، خاطرنشان کرد: «در تلاش هستیم با استفاده از علم روز، ابزارهای نوین و انعقاد تفاهم‌نامه با برگزاری همایش‌ها و استارتاپ‌های گوناگون در زمینه حمل و نقل، موفق به حل معضلات ترافیکی شویم و در این راه به کمک مراکز آموزشی از جمله این واحد دانشگاهی نیازمندیم.»

در ادامه این نشست بررسی مفاد تفاهم‌نامه با حضور سید مصطفی حسینی مزینانی معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و سرهنگ موسوی‌پور معاون هماهنگ‌کننده پلیس راهور تهران بزرگ برگزار و مقرر شد بر اساس سرفصل‌ها و نیازهای هر دو سازمان شورای سیاست‌گذاری تشکیل شود؛ علاوه بر این مقرر شد کارگروه‌هایی همچون کارگروه تصادفات، مهندسی، حمل و نقل و تجهیزات الکترونیکی بر اساس نظر شورای سیاست‌گذاری آغاز به فعالیت کند.

واحد یادگار امام خمینی‌(ره) شهرری همچنین برای تأسیس پارک ترافیک با همکاری پلیس راهور تهران بزرگ اعلام آمادگی کرد.

در پایان این نشست محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و هیأت همراه از نمایشگاه پوسترهای ترافیکی در تالار هنری شهید آوینی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدید کردند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا