Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران در خصوص فعالیت کلاس های درس اظهار کرد: پیش از شروع کرونا کلیه کلاس ها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها در مجتمع یادگار و ساختمان های ابوالفتوح رازی و  شیخ صدوق برگزار می شد که با شیوع کرونا کلاس ها به صورت مجازی ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: در روزهای اول کرونا در روش آموزش به شیوه مجازی، بسترهای مناسب در کشور مانند پهنای باند و تجهیزات و امکانات مناسب برای مدرسین فراهم نبود و تولید محتوا صورت نگرفته بود و دانشجویان نیز مشکلاتی در اتصالات اینترنت داشتند که این مسائل موجب افت کیفیت آموزش شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در ادامه افزود: در این خصوص تهیه نرم افزاری برای کل دانشگاه ضروری بود تا  ده ها کلاس با بیش از ۳۰ دانشجو را پشتیبانی کند و ضبط و نگهداری محتوای کلاس ها و سیستم آزمون را فراهم سازد که با کمک واحد الکترونیک در مدت کوتاهی انجام شد. 

قاضی مغربی با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد آمادگی بازگشایی کلاس های درس را دارند، گفت: طبق زمان اعلام شده در ۱۵ آبان ماه آمادگی جهت بازگشایی کلاس ها وجود داشت اما با توجه به اینکه مدت طولانی از مجموعه، بهره برداری حضوری انجام نمی شد بنابراین مسائلی مانند نظافت، فضاسازی با توجه به فاصله گذاری اجتماعی، تامین امکانات کلاس ها و قرار گرفتن افراد در مسوولیت کاری صورت گرفت. 

وی به تولید مواد ضدعفونی کننده در پیشگیری از شیوع کرونا اشاره کرد و در ادامه افزود: تمامی کارکنان و اساتید واکسینه شده اند و آمار دقیق از دانشجویان نداریم ولی طبق گزارش اعلام شده از رئیس پزشکی دانشگاه آزاد، ۷۵ درصد دانشجویان کاردانی و کارشناسی استان تهران واکسن زده اند و با توجه به شرایط محیطی و آماده بودن فضا و واکسیناسیون انجام شده، آمادگی برقراری کلاس های حضوری با الزامی بودن ماسک وجود دارد و این تاخیر به دلیل دریافت ابلاغیه ستاد ملی کرونا است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) خاطرنشان کرد: بیشتر کلاس های درس مجهز به ویدئو پروژکتور هستند و محتوای آموزشی می تواند به صورت حضوری و غیرحضوری ارائه شود اما این مدل آموزشی برای همه مقاطع و منابع مناسبت نیست و بودن در کلاس ها در برقراری تعاملات و ارتباطات اجتماعی موثر است. 

قاضی مغربی در ادامه گفت: دانشجویان جدید الورود که با فضای آموزش و مفاهیم دانشگاهی آشنا نیستند و قرار است کارشناسان آینده شوند، دانشگاه را محیط انتزاعی دیده و توانایی تصمیم گیری در مشکلات ندارند بنابراین لازم است کلاس ها هرچه زودتر بازگشایی شده و دستورالعمل های خاص دانشگاهی ارائه شود. 

وی تاکید کرد: عدم تشکیل کلاس های حضوری در آینده مشکل ساز خواهد شد و افرادی وارد جامعه می شوند که با داشتن مدرک تحصیلی نمی توانند مشکلات کشور را حل کنند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در پایان خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار دانشجو در این واحد مشغول به تحصیل بوده و ۴ هزار نفر نیز ورودی جدید به این دانشگاه هستند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ره بازگشایی حضوری کلاس ها رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی غلامرضا لگزیان عضو هیئت علمی واحد رودهن را به عنوان نماینده ریاست دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منصوب کرد.

در این مراسم فریده دوکانه‌ای‌فرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت‌الاسلام جلیل محمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و اعضای هیئت‌رئیسه حضور داشتند.

مدیرکل تشکل دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: یکی از جلساتی که به صورت منظم و مرتب از سوی دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود دیدار ایشان با اعضای تشکل‌های دانشجویی بوده و این نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه تشکل‌های اسلامی است.

بهروز دوستی افزود: با سیاست‌هایی که دانشگاه آزاد اسلامی طی چند سال اخیر در پیش گرفته وضعیت تشکل‌ها در دانشگاه مناسب است و درحال حاضر بیش از ۲۰۰ تشکل دانشجویی فعال و حدود ۱۰۰ تشکل فعال استادی در حال فعالیت هستند، اما تا نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

وی تبیین کرد: تشکل‌های اسلامی در دانشگاه‌ها دارای استعداد و ظرفیت‌های فراوانی هستند که در صورت استفاده بهینه موجب رشد، شکوفایی و پیشرفت دانشگاه می‌شوند.

مدیرکل تشکل دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: کار تشکل نقد قدرت است؛ از این رو باید با سعه صدر با این معلمان برخورد و آنها را با خود همراه کنیم.

نماینده رئیس دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن هم گفت: دانشگاه باید بستر تعلیم و تربیت باشد و رسالت تشکل‌های اسلامی نیز در همین زمینه تعریف می‌شود.

لکزیان افزود: در چند روز اخیر این دفتر موفق به تشکیل و اخذ موافقت اصولی یک تشکل دانشجویی شده و یک تشکل اساتید را نیز در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد